دریچه ای نو جهان معاصر از دیدگاه اسلام

این وبلاگ قصد دارد تا با نشر جدیدترین اخبار و اطلاعات روز جهان در مورد اسلام و فواید آن در زندگی روزمره از گذشته تا به حال و در آینده گرایش اسلام ستیزی را از ذهن مردم جهان پاک نماید .

دریچه ای نو جهان معاصر از دیدگاه اسلام

این وبلاگ قصد دارد تا با نشر جدیدترین اخبار و اطلاعات روز جهان در مورد اسلام و فواید آن در زندگی روزمره از گذشته تا به حال و در آینده گرایش اسلام ستیزی را از ذهن مردم جهان پاک نماید .

تسلیحات اماراتی به دست انصار الله افتاد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری برنا، تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی از ردگیری، کشف و ضبط ادوات زرهی متعلق به نیروهای اماراتی حاضر در ائتلاف عربستان سعودی ضد یمن، حکایت دارد.


گزارش ها از رخ دادن درگیری های گسترده نیروهای اماراتی در "الدریهمی" برای بازپس گیری "الحدیده" از ارتش و کمیته های مردمی انصارالله حکایت دارد.


به نقل از خبرگزاری رسمی یمن "سبا"، حوثی ها با انجام عملیاتی گسترده در شبانه روز گذشته، طی درگیری شدید با نیروهای متخاصم و قتل عام سربازان سودانی، موفق به کنترل و بازپس گیری بخش عمده ای از "جیزان" و "عسیر" در مرز مشترک با عربستان شدند.

باردیگر مجلس به تشنج کشیده شد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا، چند نماینده عضو «فراکسیون ولایی» طومارهایی را در صحن مجلس و حتی روی مانیتورها در اعتراض به بررسی لایحه FATF پهن کردند. این نمایندگان همچنین پلاکاردهای اعتراضی در دست داشتند.


علی لاریجانی، رئیس مجلس، در اعتراض به این اقدام برخی نمایندگان گفت: «مجلس جای این کارها نیست. مجلس جای بیان، گفت‌وگو و بحث است به‌جای این کارها صحبت کنید و در نهایت یکدیگر را قانع کنید تا مجلس رای دهد.»


یکی از نمایندگان معترض، علی لاریجانی را به تخلف از آیین نامه متهم کرد.


لاریجانی در پاسخ گفت: «این کارهای شما خلاف آیین‌نامه است به جای آن صحبت کنید نه این که مجلس را از نظم عادی خارج کنید.»

نظر علی جنتی درباره استعفای روحانی

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم؛  علی جنتی وزی ارشاد دولت یازدهم در گفت‌و‌گوی امروز خود با روزنامه اعتماد در پاسخ به سوالی درخصوص تعبیر سعید حجاریان از نتیجه فشارها به حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور  و احتمال استعفا و یا عدم کفایت او به همین دلیل گفته است:  البته مخالفان دولت ممکن است چنین پروژه‌ای را تعقیب کنند ولی به نظر من امکان تحقق آن وجود ندارد.


وی در این گفت‌و‌گو اظهار داشته: نه روحانی به خاطر فشارهایی که وارد می‌شود اهل استعفا دادن است و نه شرایط به گونه‌ای است که مجلس بخواهد رای به عدم کفایت ایشان بدهد. آقای روحانی در سال ٩٢ که وارد انتخابات و پیروز شد، در یک ملاقات خصوصی که با ایشان داشتم، بیان کرد که من هوس رییس‌جمهور شدن نداشتم ولی شرایط کشور به گونه‌ای است که آمده‌ام خودم را فدا کنم تا کشور نجات پیدا کند. کسی که با این روحیه به میدان می‌آید هرگز به خاطر مشکلات و فشارها استعفا نمی‌دهد تا بحرانی جدید برای کشور ایجاد کند؛ لذا من هیچ یک از این سناریوها را محتمل نمی‌دانم.

بیانیه پایانی گروه ۷ درباره برنامه هسته‌ای ایران

به گزارش افکارنیوز، علی‌رغم تنش‌های تجاری اروپا با آمریکا، تمام کشورهای گروه 7، بیانیه و تفاهمنامه پایانی نشست شنبه را امضا کردند.


 طبق بیانیه پایانی نشست گروه 7، کشورهای عضو بر لزوم صلح‌آمیز ماندن برنامه هسته‌ای ایران تاکید کردند. گروه 7 همچنین از روسیه خواست تا به نقض دموکراسی پایان دهد.


به نوشته خبرگزاری «رویترز» سران هفت کشوری صنعتی دنیا همچنین در بیانیه پایانی بر ضرورت «تجارت آزاد، عادلانه و پایاپای» و اهمیت مبارزه با سیاست «حمایت‌گرایی» تاکید کردند.


«جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا نیز در نشست خبری بعد از نشست روز شنبه گفت: «آمریکایی‌ها و کانادایی‌ها شانه به شانه هم ایستاده بودند. اگر ترامپ به اعمال تعرفه‌های غیرعادلانه ادامه دهد، کانادا نیز اقدامات تلافی‌جویانه را بدون هیچ تعللی انجام می‌دهد».


ترودو همچنین درباره پیشنهاد ترامپ برای پذیرفتن مجدد روسیه در گروه 7 گفت که با این تصمیم موافق نیست.


دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا پیش از آغاز سفرش به کانادا برای شرکت در نشست کشورهای صنعتی موسوم به «جی 7» اظهار داشت که این گروه باید دوباره روسیه را در جمع خود بپذیرد و «جی 8» را احیا کند.


ترامپ همچنین گفته بود: «طیف گسترده‌ای از تهدیدهای امنیت ملی از جمله تهدید ایران هم مورد بررسی قرار گرفت؛ کشورهای عضو جی-7 متعهد شدند که کماکان جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران را کنترل کنند؛ البته با یا بدون جی-7، این جاه‌طلبی‌ها باز هم کنترل خواهد شد.»


این در حالی است که رهبر انقلاب اسلامی ایران در واکنش به خروج آمریکا از برجام و همچنین عدم ایستادگی مناسب اروپایی‌ها در برابر تحریم‌های واشنگتن علیه ایران، دستور دادند سازمان انرژی اتمی مقدمات بازگرداندن توان غنی‌سازی اتمی ایران به 190 هزار سو را فراهم کند.


ترامپ شامگاه سه‌شنبه (18 اردیبهشت) طی سخنرانی در کاخ سفید با متهم کردن ایران به تلاش برای دستیابی به سلاح اتمی، مخفی کردن ابعاد نظامی برنامه هسته‌ای و دخالت در امور کشورهای منطقه، خروج آمریکا را از برجام اعلام کرد.


وی همچنین تاکید کرد تحریم‌های پیشین هسته‌ای و تحریم‌های سخت‌تر جدیدتر در بازه 90 تا 180 روزه علیه ایران باز خواهند گشت. ترامپ همچنین از مقامات تهران دعوت کرد تا به مذاکرات جدید با آمریکا برگردند.


کارشکنی‌های آمریکا در اجرای برجام از زمان روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهوری آمریکا شدت گرفت.  او در اقدامی که نقض صریح بندهای توافق هسته‌ای با ایران محسوب می‌شود، بارها تهدید کرد کشورش را از توافق خارج خواهد کرد و یا درباره تجارت با ایران به کشورهای اروپایی هشدار داد. 


ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان در تیرماه سال 1394 به توافقی دست یافتند که قرار بود در ازای ایجاد محدودیت در بخش‌هایی از فعالیت‌های هسته‌ای ایران، همه تحریم‌های بین‌المللی و یکجانبه مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران را رفع کند.


واکنش بشار اسد به حضور نیروهای ایران در خاک سوریه

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، رییس جمهوری سوریه در گفت وگوی اختصاصی با روزنامه «میل آن ساندی» که بامداد یکشنبه منتشر شد، افزود: حضوراین دوکشور در خاک سوریه تجاوزبه حاکمیت کشور ما است.


اسد گفت: سازمان کلاه سفیدها که در مناطق مختلف سوریه حضور دارد ، شاخه ای از گروه تروریستی جبهه النصره وابسته به القاعده است و ما این سازمان را ابزار دست انگلیس می دانیم که از آن در روابط بین الملل خود استفاده می کند.


رئیس جمهوری سوریه در خصوص گروهک تروریستی داعش نیز گفت: ما طرف اصلی نبرد با این گروه تروریستی هستیم و در چند سال گذشته با حمایت روس ها و ایرانی ها با داعش جنگیدیم؛ در واقع ائتلاف نظامی غربی به سرکردگی آمریکایی از داعش حمایت می کند، زیرا هر وقت ارتش سوریه به داعش حمله کرد و یا از سوی داعشی ها مورد حمله قرار گرفت، غربی ها ارتش سوریه را مورد تهاجم قرار دادند.


وی توضیح داد : ارتش سوریه ظرف چند روز گذشته به داعش در شرق کشور حمله کرد و آنها را شکست داد، اما در همان هنگام آمریکایی ها نیروهای ما را مورد حمله قرار دادند.


وی افزود: ما با تروریست های دست پرورده انگلیس، فرانسه و آمریکایی در سوریه می جنگیم؛ ما در این جنگ پشتوانه مردمی ملت سوریه را در اختیار داریم و به همین دلیل پیشرفت می کنیم؛ ما به صرف دریافت کمک از ایران و روسیه نمی توانیم به چنین پیشرفتی دست پیدا کنیم زیرا روس ها و ایرانی ها نمی توانند جایگزین حمایت های مردمی ملت سوریه شوند و اگر دلیلی بر این مدعا می خواهید به شاه ایران بنگرید که بازیچه دست غرب بود، اما نتوانست در برابر واکنش ملت ایران ایستادگی کند و تمام ساختار رژیمش ظرف چند هفته متلاشی شد و مجبور به فرار گردید.


رییس جمهوری سوریه همچنین با اشاره به ادعای کشورهای غربی در خصوص حمله ادعایی شیمیایی چندی پیش در دوما (غوطه شرقی) بیان داشت: انگلیس، فرانسه و آمریکا به حمله شیمیایی ادعایی در دوما شکل دادند و در این زمینه به جهانیان دروغ گفتند.


اسد در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص تماس برخی از سرویس های اطلاعاتی غربی با دولت سوریه نیز گفت: سوریه تماس های بسیاری از سوی دستگاه های مختلف اطلاعاتی اروپایی دریافت کرده است، اما اخیرا دمشق این روند را به دلیل جدی نبودن اروپایی ها متوقف کرده است؛ آنها خواهان مبادله اطلاعات هستند در حالی که از نظر سیاسی دولت هایشان در برابر دولت ما ایستاده اند؛ ما به این سازمان های اطلاعاتی گفتیم که هر وقت مورد حمایت سیاسی دولت متبوع خود قرار گرفتید و یا به عبارت دیگر مواضع سیاسی شما نسبت به ما تغییر کرد، در آن صورت ما نیز آماده همکاری با شما خواهیم بود.


** نبرد علیه تروریست ها ادامه دارد

اسد درباره ادامه نبرد با تروریست ها تاکید کرد: ما تا آخرین وجب از سرزمین سوریه را آزاد خواهیم کرد؛ این یک وظیفه ملی است و تصمیم گیری در مورد آنچه که در کشور ما روی می دهد و یا روی خواهد داد، تنها توسط سوریه اتخاذ می شود و هیچ کس نباید در این موضوع شک و تردید به خود راه دهد.


رئیس جمهوری سوریه ادامه داد: من در سال 2013 گفتم که سوریه بر روی گسل زلزله جغرافیایی، سیاسی، اجتماعی و ایدئولوژیک قرار دارد و هشدار دادم که تحریک این گسل می تواند پیامدهای خطرناکی برای تمام خاورمیانه و اروپا به همراه داشته باشد و تحولات پنج سال گذشته ثابت کرد که حق با من بود.


اسد در ارتباط با جنگ تحمیل شده علیه سوریه گفت: ما جنگ خوب یا مسالمت آمیز نداریم و به همین دلیل جنگ زشت است؛ جنگ خون و ویرانی به همراه دارد، اما سئوالی که در اینجا مطرح می شود این است که چه کسی این جنگ را آغاز و از آن حمایت کرد؟ غربی ها بودند که از همان ابتدا از جنگ و تروریست ها در سوریه حمایت کردند، تروریست هایی که در همه جا انفجار به وجود آوردند و آدم کشتند و سرها را بریدند؛ غرب از القاعده حمایت کرد و به همین دلیل عامل اصلی جنگ در سوریه است.


وی در ادامه شایعه بازداشت تروریست های غربی از جمله شماری از اتباع انگلیس را رد کرده و گفت که 'از سراسر جهان جنگجو برای کمک به تروریست ها به سوریه آمده است؛ من تصور نمی کنم جنگجوی انگلیسی در قید حیات داشته باشیم، زیرا اصولا آنها به سوریه آمده اند تا بمیرند و به قول خود به بهشت بروند، این اعتقاد آنها است.


خبرنگار روزنامه 'میل آن ساندی' در ادامه از رئیس جمهور سوریه سئوال کرد که 'چرا روسیه در زمینه اهداف حملات هوایی اسراییل در پشت پرده با دشمنان شما هماهنگ است؟'.


اسد پاسخ داد: روسیه چه از نظر سیاسی و یا نظامی با هیچ طرفی علیه سوریه هماهنگ نیست؛ این امر یک تناقض آشکار به شمار می آید، زیرا چگونه ممکن است روسیه به ارتش سوریه برای پیشروی کمک کند و در عین حال با دشمنان ما در جهت از بین بردن ارتش سوریه همکاری نماید.


وی افزود: اینکه گفته می شود روسیه در جریان اهداف حملات هوایی اسراییل قرار دارد نیز دروغ محض است، اما در ارتباط با اینکه 'چرا روسیه سامانه اس 300 را در اختیار سوریه قرار نمی دهد؟' باید این سئوال را از مقامات روسیه بپرسید، اما در مورد اینکه آیا روسیه چنین سامانه ای را در اختیار سوریه قرار خواهد داد یا خیر؟ این یک موضوع نظامی است و ما راجع به آن اظهارنظر نمی کنیم.


رئیس جمهوری سوریه در مورد سرنوشت حضور آمریکا در سوریه نیز گفت: آمریکایی ها و همپیمانانش از ابتدای جنگ در مناسبت های مختلف سوریه را تهدید کرده اند و از حمایت های شان از تروریست ها دست برنداشتند و در بسیاری مواقع ما را به طور مستقیم مورد تهاجم قرار دادند، اما به رغم همه اینها ما به مقابله با تروریست ها ادامه دادیم و گفتیم که تا آخرین وجب از سرزمین سوریه را آزاد خواهیم کرد؛ اینجا سرزمین ما است و این وظیفه ما است؛ این امر صرفا یک تصمیم سیاسی نیست، بلکه یک وظیفه ملی است و ما به رغم مواضع سیاسی و نظامی دشمنان خود به این راه ادامه خواهیم داد.


وی در مورد اینکه آزادسازی کامل سرزمین سوریه چقدر طول خواهد کشید اظهار داشت: این موضوع صرفا به ارتش سوریه، تروریست ها و تحولات جاری در درون کشورمان بستگی ندارد، زیرا اگر این چنین بود من می توانستم تاریخ مشخصی در این خصوص ارائه دهم و در این صورت جنگ ظرف کمتر از یک سال پایان می یافت؛ آنچه که جنگ سوریه را پیچیده کرده دخالت های خارجی است.