دریچه ای نو جهان معاصر از دیدگاه اسلام

این وبلاگ قصد دارد تا با نشر جدیدترین اخبار و اطلاعات روز جهان در مورد اسلام و فواید آن در زندگی روزمره از گذشته تا به حال و در آینده گرایش اسلام ستیزی را از ذهن مردم جهان پاک نماید .

دریچه ای نو جهان معاصر از دیدگاه اسلام

این وبلاگ قصد دارد تا با نشر جدیدترین اخبار و اطلاعات روز جهان در مورد اسلام و فواید آن در زندگی روزمره از گذشته تا به حال و در آینده گرایش اسلام ستیزی را از ذهن مردم جهان پاک نماید .

المانیتور: سنا در حال تدوین بسته تحریمی تازه علیه ایران است


خبرگزاری فارس: المانیتور: سنا در حال تدوین بسته تحریمی تازه علیه ایران است

سناتورهای آمریکایی به المانیتور گفته‌اند که در حال تدوین یک بسته تحریمی تازه علیه ایران هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پایگاه «المانیتور» روز سه‌شنبه از تلاش نمایندگانی از هر دو حزب آمریکا برای تدوین یک بسته تحریمی تازه علیه ایران خبر داده و نوشته است که سناتورهای ارشد می‌گویند به نهایی کردن این بسته نزدیک شده‌اند.

«باب کورکر» رئیس کمیته روابط خارجی سنا روز دوشنبه گفت جمهوری‌خواهان بعد از ماه‌ها مذاکره داخلی با دموکرات‌های سنا، از جمله «بن کاردین» و «باب منندز» احتمال توافق بر سر بسته تحریمی افزایش یافته است. این دو سناتور دموکرات هرچند که به توافق هسته‌ای رأی منفی داده‌اند، اما حمایت خود از تحریم‌های تازه را به ادامه اجرای برجام منوط کرده‌اند.

کاردین در این رابطه به المانیتور گفته است که نتیجه رایزنی‌ها در کمیته روابط خارجی نباید ناقض توافق هسته‌ای باشد.

 

 

وی گفت: «می‌خواهیم اطمینان یابیم که این [تحریم‌ها] توافق هسته‌ای ایران را نقض نمی‌کند. می‌خواهیم این تحریم‌ها با اقدامات شرارت‌آمیز ایران همخوان باشد. فعلا داریم روی این مسئله کار می‌کنیم، اما هنوز نهایی نشده است.»

 

کورکر روز دوشنبه در بیانیه‌ای که در واکنش به گزارش‌های منتشر شده در مورد تست دو موشک بالستیک توسط ایران منتشر شد، به توافق دو حزبی بر سر اعمال تحریم‌های تازه علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد.

«جیم ریش» رئیس هیئت خاورمیانه کمیته روابط خارجی به المانیتور گفته است که تحریم‌های جدید به بهانه‌هایی چون «بی‌ثبات کردن منطقه، تروریسم، تداوم استقرار "موشک‌های بالستیک قاره‌پیما"» مرتبط خواهد شد.

کورکر پیش از این هم طرحی برای اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران را آماده کرده بود، اما از آنجا که دموکرات‌های ارشد با وی همراه نشدند، آن طرح ناکام ماند.


«جبهه مردمی» به صورت ویژه تیم همراه نامزد نهایی را ارزیابی می‌کند

اسفند ۱۳۹۵ - ۰۲:۳۳

لاله افتخاری

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفت: این جبهه به صورت ویژه تیم همراه نامزد نهایی خود را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

لاله افتخاری عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران پویا، درباره شکل‌گیری جبهه مردمی نیروهای انقلاب و روند آن، گفت: جمعی که به عنوان جبهه مردمی نیروهای انقلاب شکل گرفته، عصاره نیروهای انقلابی و ولایی کشور هستند که با تخصص‌ها،‌ توانمندی‌ها و تجربیات گوناگون از دل اقشار و گروه‌های مختلف مردم برای تداوم انقلاب در کنار هم قرار گرفته‌اند.  

وی افزود: اگر این افراد در کمیسیون‌های تخصصی با دغدغه‌ها و توانمندی‌هایی که دارند در کنار هم قرار بگیرند، می‌توانند در انتخاب اصلح کمک کنند.

افتخاری با اشاره به شکل‌گیری یک تیم در کنار نامزد نهایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی رؤسای جمهور بعد از اینکه انتخاب می‌شوند  تازه به فکر برنامه برای اداره کشور و شناسایی نیروهای اجرایی می‌افتند، اما جبهه مردمی نیروهای انقلاب از الان افراد را از لحاظ توانمندی مورد ارزیابی قرار می‌دهد تا پشتوانه فکری و برنامه‌ریز برای نامزد نهایی باشد.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به ویژگی تیم شکل گرفته در کنار نامزد نهایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب، تصریح کرد: در این تیم باید افرادی متخصص در زمینه‌های فرهنگی،‌ اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی باشند تا پشتوانه خوبی برای رئیس‌جمهور باشند.

افتخاری با اشاره به روند فعلی جبهه مردمی نیروهای انقلاب و آینده این جبهه، تصریح کرد: اگر نیروهای انقلاب تا آخر متعهد و پایبند بمانند، شانس خوبی برای پیروزی دارند.


لیبرمن در واشنگتن ایران را عضو «محور شرارت» خواند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که به واشنگتن سفر کرده، روز سه‌شنبه بار دیگر علیه ایران موضع گرفت.

وی در دیدار با «جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا، گفت امروز «محور شرارت» از ایران تا کره شمالی امتداد یافته است.

محور شرارت عبارتی بود که «جورج بوش» رئیس‌جمهور اسبق آمریکا در سال 2002 به کار برد و گفت ایران، عراق و کره شمالی این محور را تشکیل داده‌اند.

بنا بر اعلام پنتاگون، در دیدار روز سه‌شنبه، متیس بر «تعهد ایالات متحده بر امنیت و برتری نظامی اسرائیل» تأکید کرده است.

لیبرمن پس از این دیدار، با «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا هم دیدار کرد. در این دیدار هم طرف آمریکایی بر «تعهد تزلزل‌ناپذیر» واشنگتن بر امنیت تل‌آویو تأکید کرده است.

روز سه‌شنبه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم که قرار است برای دیدار با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه راهی مسکو شود، گفت ایران منشا 80% نگرانی‌های امنیتی اسرائیل است.

وی گفته در دیدار با پوتین در مورد حضور ایران در سوریه و به خصوص منطقه جولان، صحبت می‌کند.


دوری و فاصله از ولایت‌فقیه آغاز شکست است

خبرگزاری میزان- نماینده مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه برخی خواص در حمایت از ولی‌فقیه از قافله عقب ماندند، فاصله و دوری از ولایت‌فقیه را آغاز شکست عنوان کرد.
نماینده مازنداران در مجلس خبرگان
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، آیت‌الله علی معلمی در مسجد جامع شهر شیر‌گاه شهرستان سوادکوه‌شمالی برگزار شد، با اشاره به اینکه بندگی خدا با جهل سازگار نیست، گفت: شناخت و بندگی خدا نیاز به دانش دارد و عمل به دانش به انسان ارزش می‌دهد.

وی به برخی از ویژگی‌های مرحوم حجت‌الاسلام مجتهد‌زاده‌فارابی اشاره کرد و افزود: بی‌رغبتی به دنیا با وجود دارا‌بودن پست و مقام، ولایت‌مداری و تهجد بخشی از ویژگی‌های حجت‌الاسلام مجتهد‌زاده بود.

امام جمعه قائم‌شهر با بیان اینکه ولایت‌مداری روزگار ما با ولایت‌مداری دوران امام معصوم تفاوتی ندارد، خاطر‌نشان کرد: اگر کسی در عصر کنونی ولایت‌مدار است در زمان امام معصوم هم ولایت‌مدار بود و اهل تردید‌ زمان کنونی در زمان امام عصر(عج) هم اهل تردید بود.

این مسئول با یاد‌آوری مذاکرات سکولار‌ها در مجلس خبرگان قانون اساسی که امام خمینی را یک استثنای تاریخی می‌دانستند ولی در ادامه ولایت فقیه بعد از امام خمینی(ره) تردید کردند به دیدگاه امام راحل در همان ایام و در پاسخ به مخالفان، اظهار کرد: امام خمینی(ره) عدم وجود ولایت‌فقیه را حکومت طاغوتی می‌دانستند و ولایت فقیه را همان ولایت رسول‌الله توصیف کردند و فرمودند که «اگر پشتیبان ولایت فقیه باشید به مملکت آسیبی نمی‌رسد».

معلمی با بیان اینکه عامه مردم کشور، ولایت‌مدار هستند و در صحنه‌های مختلف از آن دفاع کردند ولی برخی از خواص در برخی مواقع کم آوردند و از قافله عقب ماندند، گفت: هر‌گاه دولت و ملت هماهنگ با ولایت باشند شاهد پیروزی و موفقیت و هر‌گاه از ولایت فاصله بگیرند، آغاز شکست است.


سوال از وزیر کشور درباره عدم اجرای بخشی از قانون نظام وظیفه

اسفند ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۵

نشست خبری وزیر کشور

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس از مطرح شدن سوال از وزیر کشور خبر داد.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، گفت: سوال از وزیر کشور درباره تخلفات صورت گرفته در اجرای بخشی از قانون بودجه 95 (معافیت از خدمت با پرداخت جریمه) است.

وی با اشاره به بند (ب) تبصره 11 قانون بودجه سال 95 و تخلف در اجرای این بند از قانون،گفت: براساس این بند از لایحه بودجه، به دولت اجازه داده شده تا کلیه مشمولان خدمت وظیفه عمومی را که بیش از 8 سال غیبت دارند، با پرداخت جریمه مدت زمان غیبت به صورت نقد و اقساط تا پایان سال 95 معاف کنند.

حاجی دلیگانی گفت: این سوال برای ما وجود دارد که چرا نیروی انتظامی به دستورالعمل ستادکل نیروهای مسلح عمل نمی‌کند و با عملکرد خود برای مشمولان این قانون دردسر ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه براساس ماده 5 قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، موسسات عمومی مکلفند تا اطلاعاتی را که متضمن حق و تکلیف برای مردم است، از طریق انتشار و اعلام عمومی و رسانه‌های همگانی به آگاهی مردم برسانند، گفت: اما این دستورالعمل به اطلاع مردم نرسیده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به ماده 209 آئین‌نامه داخلی مجلس اشاره کرد و گفت: این موضوع را به صورت کتبی از وزیر کشور سوال کرده‌ایم و با ارجاع هیئت‌رئیسه مجلس به کمیسیون تخصصی (کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس) وزیر کشور موظف شده که در کمیسیون شوراهای مجلس حضور یافته و پاسخ دهد.